TORSDAG 17 OKTOBER 2019
Shocking Celebrity Bridal Style

Chockerande kändis brudstil

Efterhand är alltid 20/20 – särskilt när det gäller poufyärmar och tvivelaktiga tiaror. (På något sätt lyckades vi alla göra det från 80-talet levande.) Här är nio berömda damer som bär några ... intressanta ... bröllopsklänningar.

RACHEL ZOE

Inte en kaftan eller floppy hatt i sikte. Istället bar kändisstylisten och modedesignern en klassisk Isaac Mizrahi bollklänning och (hmm ...) armbåglängdshandskar för att gifta sig med Rodger Berman 1996.

VICTORIA BECKHAM

Denna Vera Wang-klänning kostade enligt uppgift 100 000 dollar vid den tiden (1999) när den dåvarande Spice Girl gifte sig med David Beckham. Mindre chockerande är den allvarliga stropplösa kroppen men mer skrapa i huvudet är vad som händer med dessa lugg ... och den minikronan.

SHARON STONE

Medan vit inte alltid nödvändigtvis är ett krav, läser den här rosa Vera Wang halterklänningen Stone donned 1998 lite mer Kasino än det gör "äktenskap."

CELINE DION

Ärligt talat, skulle du förvänta dig något mindre?

MARIAH CAREY

En gång i tiden hade sångaren inte bara bandageklänningar. Exempel på detta: För sina 1993-ansökningar till Tommy Mottola valde hon en $ 25.000-vera Wang-klänning som enligt uppgift inspirerades av prinsessan Diana.

JADA PINKETT SMITH

En krossad sammet av Badgley Mischka är en djärv drag. Men hej, det var 1997. Vi fick senare veta att den framtida fru Smith var hemligt gravid med det första barnet, Jaden, vid den tiden. Så full täckning är mer vettigt i efterhand.

MARTINA MCBRIDE

Idag är country-sångerstilen ganska strömlinjeformad, men för sitt bröllop 1988 gick hon full med bågar, perm, pannband, verk.

SARAH JESSICA PARKER

När hon gifte sig med Matthew Broderick 1997 valde Parker en ovanlig svart Morgane Le Fay-klänning - ett beslut som hon senare sa att hon beklagar. Emellertid kan uttalandet om vild stil ha varit ett bra tecken: Nästa år skulle hon debutera som en ikonisk trendsättare i ett litet tv-program som heter Sex and the City .

EMMA THOMPSON

Ta så lång tid du behöver för att bearbeta detta ögonblick från 1989.